Přehled rubrik webového magazínu o cestování a gastronomii – gastrovylety.cz

Rubriky

Nejnovější články

20.07.2017
Jak uhasit letní žízeň všech pivařů? V Plzeňském Prazdroji na to mají vlastní analytický model

Jak vyrobit optimální množství piva pro hlavní sezonu, aby ho vždy a na všech místech byl dostatek a na své přišli jak milovníci ležáků, tak i méněstupňových piv nebo Birellu? A kdy je nejlepší počasí na pivo?
20.07.2017
CENY OBĚDŮ ROSTOU TAM, KDE JE NEJLEVNĚJI. MENŠÍ MĚSTA SROVNÁVAJÍ KROK S PRAHOU A BRNEM.

Nejrychleji nyní rostou útraty za obědy v městech, kde jsou ceny v restauracích nejnižší – v Ostravě, Olomouci, Jihlavě a Ústí. Češi za oběd letos v červnu v průměru zaplatili 108,20 koruny.