Peter Sagan za plotnou
Mezi svými zahraničními závody si udělal Peter Sagan přestávku v Bratislavě. Během jednoho dne si stihl odpočinout se svou Katkou a to trochu netradičně – v kuchyni.
A ne jen tak v nějaké, ale v hotelové kuchyni Jaroslava Žídka. Ten měl za úkol pomoci Peťovi připravit slovenskou specialitu pro svou manželku. Kulinářský duet sledoval i celý kuchařský tým Grand Hotelu River Park.
Všechny zajímalo, jestli se Peťovi bude v kuchyni dařit tak, jako na kole. S nadšením čekali, zda se Peterovi sladkokyselá krémová polévka s vajíčkem, houbami a koprem opravdu podaří.
Pod vedením známého šéfkuchaře o úspěchu nebylo pochyb. “Spolupráce v kuchyni s Petrem byla opravdu výborným zážitkem, profesionálním i osobním. Má super humor a myslím si, že se během našeho vaření naučil, jak svou Katku překvapit klasickou slovenskou specialitou,” dodává šéfkuchař Jaroslav Žídek.
Peter na závěr svou Katku opravdu na oběd pozval. Sám jí jako šéfkuchař naservíroval vlastnoručně uvařenou krémovou polévku. Na Katky úsměvu bylo jasně vidět, že má z jeho snahy radost a že láska opravdu může procházet žaludkem.