Neděle jako stvořená pro BRUNCH
Nedělní brunch v Grand River Park Hotelu Bratislava
Zkuste si vzpomenout, kdy jste naposledy měli zcela volnou neděli a nemuseli nic řešit. Strávili jste ji se svou rodinou a užili si konečně klid. Že to bylo pořádně dávno? Tak byste to mohli změnit a ulehčit své manželce od dlouhých příprav nedělního oběda. Vezměte své nejbližší na nedělní brunch do RIVERBANK Restaurant. O vaše děti se postará animátorka převlečená za Červenou karkulku a vy budete mít možnost si vychutnat třeba silný slepičí vývar, lososa pečeného s brokolicí a vinnou omáčkou, telecí líčka na víně nebo tradiční guláš či kuřecí řízky, a to za hudebního doprovodu klavíristy. Na závěr si nezapomeňte dát sladký dezert – čokoládovou pěnu s pomerančovou omáčkou nebo škubánky s mákem a máslem.
Kouzlo spíže
Každý si určitě pamatuje, jaké poklady skrývala babiččina spíž a jak vás vždy nabalila různými zavařeninami, sirupy či marmeládami. Podobnou spíž najdete i v RIVERBANK Restaurant, kde šéfkuchař Jaroslav Žídek se svým týmem objevuje zapomenuté druhy ovoce, zavařuje, suší a nabízí jen ty nejkvalitnější produkty. Ty pak používá při přípravě jídel a dokonce si je můžete zakoupit i domů. Vždyť, kdo by odolal domácím švestkovým, angreštovým, meruňkovým či šípkovým povidlům, pampeliškovému medu, různým sirupům, tibi krystalům, domácímu kimchi, svatojánským ořechům nebo pečenému vánočnímu čaji.
Zdroj foto: archiv společnosti (GRPH)