Recept:Grilovaná kachní foie gras, tvarohové široké nudle s karamelizovanou šalotkou

Přinášíme Vám recept z nového menu Igora Čehého, šéfkuchaře Grand Hotelu River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislavě.

recept na Grilovaná kachní foie gras, tvarohové široké nudle  s karamelizovanou šalotkouIngredience pro 4 osoby:

  • 400 g kachní játra foie gras
  • 200 g hrubých domácích nudlí
  • 50 g tvarohu
  • 100 g šalotky
  • 100 g červeného vína
  • 50 g krystalového cukru

Postup: Plátek jater osolíme a opepříme a prudce opečeme na rozehřáté pánvi z každé strany asi 1 minutu. Servírujeme na domácích nudlích ochucených tvarohem, výpekem z jater a karamelizovanou šalotkou nebo šalotková chutnay.

Igor Čehy, šéfkuchař Grand Hotelu River Park a Luxury Collection Hotel, Bratislava ma terase hotelu
Igor Čehy, šéfkuchař Grand Hotelu River Park a Luxury Collection Hotel, Bratislava

Oficiální webové stránky