Krekry s cuketou a sýrem Tartare

Křupavou kanapku s delikátně jemným sýrem podávejte spolu se skleničkou vychlazeného sektu. Ohromíte chuťové pohárky každého náročného gurmeta.

tartare_cuketa_krekryIngredience:

* 1 balení slaných krekrů

* 1 malá cuketa

* olivový olej

* 1 sklenice sušených rajčat v oleji

* 40 g piniových oříšků + na ozdobu

* 40 g parmazánu

* 1 stroužek česneku

* sůl a pepř

* hrst bazalky

* 1 balení sýra Tartare Apérifrais Itálie

Cuketu nakrájejte na kolečka a ogrilujte ji na olivovém oleji. Na krekry položte cuketu, přidejte pesto ze sušených rajčat. To připravíte tak, že rajčata spolu s bazalkou, nastrouhaným sýrem, česnekem, na sucho opraženými piniovými oříšky (část si jich nechte na ozdobu), zalijte olivovým olejem, rozmixujte tyčovým mixérem a dochuťte solí a pepřem. Na pesto položte sýr Tartare Apérifrais Itálie a ozdobte piniovými oříšky.

Líbil se Vám náš článek?