Krekry s cuketou a sýrem Tartare
Křupavou kanapku s delikátně jemným sýrem podávejte spolu se skleničkou vychlazeného sektu. Ohromíte chuťové pohárky každého náročného gurmeta.
Ingredience:
* 1 balení slaných krekrů
* 1 malá cuketa
* olivový olej
* 1 sklenice sušených rajčat v oleji
* 40 g piniových oříšků + na ozdobu
* 40 g parmazánu
* 1 stroužek česneku
* sůl a pepř
* hrst bazalky
* 1 balení sýra Tartare Apérifrais Itálie
Cuketu nakrájejte na kolečka a ogrilujte ji na olivovém oleji. Na krekry položte cuketu, přidejte pesto ze sušených rajčat. To připravíte tak, že rajčata spolu s bazalkou, nastrouhaným sýrem, česnekem, na sucho opraženými piniovými oříšky (část si jich nechte na ozdobu), zalijte olivovým olejem, rozmixujte tyčovým mixérem a dochuťte solí a pepřem. Na pesto položte sýr Tartare Apérifrais Itálie a ozdobte piniovými oříšky.