Recept:Grilovaná kachní foie gras, tvarohové široké nudle s karamelizovanou šalotkou
Přinášíme Vám recept z nového menu Igora Čehého, šéfkuchaře Grand Hotelu River Park a Luxury Collection Hotel v Bratislavě.
- 400 g kachní játra foie gras
- 200 g hrubých domácích nudlí
- 50 g tvarohu
- 100 g šalotky
- 100 g červeného vína
- 50 g krystalového cukru
Postup: Plátek jater osolíme a opepříme a prudce opečeme na rozehřáté pánvi z každé strany asi 1 minutu. Servírujeme na domácích nudlích ochucených tvarohem, výpekem z jater a karamelizovanou šalotkou nebo šalotková chutnay.

[su_button url=“http://www.riverpark.sk/sk/grand-hotel“ target=“blank“ style=“bubbles“ background=“#4fef2d“ icon=“icon: long-arrow-right“]Oficiální webové stránky [/su_button]
